Η υπέροχη Πύλος

Χαλαρώστε στις ηλιόλουστες αμμουδιές και βυθιστείτε στην απλή ομορφιά του τόπου! Η φύση, οι παραλίες και ο πολιτισμός: ένα πλήθος εμπειριών που πρέπει να ζήσετε στη μαγευτική Πύλο, την απόλυτη απόδραση και για τις 4 εποχές. Τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε … που δε θα ξέρετε από πού να ξεκινήσετε!


Εμπειρία γκολφ

Το παραθαλάσσιο Dunes Course που σχεδιάστηκε από τον πρώην πρωταθλητή του US Masters & του Ryder Cup Bernhard Langer σε συνεργασία με την EGD, όσο & ο κοντινός κόλπος του γκολφ σχεδιασμένο από τον Robert Trent Jones Jr., βρίσκονται ακριβώς πάνω από το ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου παρέχοντας τους μια πανέμορφη θέα. Στο υπερσύγχρονο Navarino Golf Academy, παίκτες όλων των επιπέδων μπορούν να επωφεληθούν από την πολύγλωσση καθοδήγηση των έμπειρων επαγγελματιών του PGA. Η Ακαδημία προσφέρει επίσης μαθήματα Platzreife «Green Card».


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε http://www.costanavarinogolf.com/
Όλες οι κρατήσεις χρόνου υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Ειδικά πακέτα μπορούν να αναπτυχθούν σε συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης του γκολφ του Costa Navarino.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ->


Καταδύσεις


Αν σας αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, τότε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο ξενοδοχείο επιβάλλεται να δοκιμάσετε τις μαγευτικές καταδύσεις, καθώς και όλες τις άλλες δραστηριότητες θαλάσσιων σπορ στις υπέροχες θάλασσες που περιβάλλουν το περιοχή της Μαραθόπολης. Ακόμα κι αν είστε αρχάριοι, το καταδυτικό κέντρο θα είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ασφαλούς κατάδυσης και θα σας συνοδεύσει στον υπέροχο βυθό της θάλασσας, παρέχοντας σας τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα χρειαστείτε. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε την καταπληκτική εμπειρία της κατάδυσης, κολυμπώντας γύρω απο την Πρώτη Μεσσηνίας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να δείτε τα Τιγανάκια, και την εκπληκτικό Ναυάγιο της Βουρλιάς! Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία ζωής που είναι βέβαιο ότι θα σας κόψει την ανάσα και ένα που θα σας φορτώσει με αναμνήσεις για μια ζωή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ