Παραλίες

Παραλία Βοϊδοκοιλιά

Η Βοϊδοκοιλιά είναι σίγουρα η πιο δημοφιλής παραλία της Μεσσηνίας. Σαν υδάτινο θέατρο, αποτελείται από έναν σχεδόν ολοστρόγγυλο κόλπο από ψιλή αμμουδιά, που εγκλωβίζει μέσα του πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά. Δίπλα στην παραλία, προσφέρει τη σκιά του ένας μεγάλος βράχος. Ο χώρος είναι προστατευόμενο απο τη Natura 2000, οπότε ο πολιτισμός δεν έχει καταφέρει να αλλοιώσει το μέρος, και υπάρχει μία όμορφη ησυχία παρά το αρκετό κόσμο που επισκέπτεται την παραλία. Για να πάτε στην παραλία μέσω Πετροχωρίου, θα χρειαστεί να διανύσετε κάποια μέτρα χωματόδρωμου, μέχρι να φτάσετε στην παραλία όπου συνήθως υπάρχει χώrος για παρκάρισμα.

Παραλία Λαγκούβαρδος

Ο Λαγκούβαρδος είναι μια μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλους, η οποία είναι πόλος έλξης των επισκεπτών για στιγμές ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της & ειδικά για την προσφορά της στα θαλάσσια σπορ. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Λαγκούβαρδος είναι ιδανικό μέρος για board surfing & wind surfing. Ελκύει τουρίστες από όλη την Ευρώπη, που έρχονται να απολαύσουν αυτά τα δώρα της φύσης. Μια χρυσή παραλία εκτείνεται σε μια απόσταση 2 χιλιομέτρων & βρίσκεται σε 3 χιλιόμετρα από το φημισμένο ψαροχώρι της Μαραθούπολης, όπου εκεί ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ολόφρεσκα θαλασσινά, τοπικά εδέσματα, καφέ & ποτό & μια ανεπανάληπτη θέα του νησιού «Πρώτη» με το πιο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα.

Παραλία Χρυσή Ακτή

Η παραλία Χρυσή Ακτή χαρακτηρίζεται από το έντονο χρυσαφί χρώμα της αμμουδίας της και την μεγάλη σε μήκος έκτασή της Κάπου στα μέσα της παραλίας θα βρείτε αναψυκτήριο,ενώ υπάρχει πάντα κάποιο ήσυχο σημείο για αυτούς που δεν θέλουν κόσμο.

Παραλία Βρωμονέρι

Η παραλία Βρωμονέρι αποτελεί επιλογή για τους κατοίκους των γύρω χωριών, αφού είναι μία αξιοπρεπής παραλία με γρήγορη πρόσβαση. Η παραλία είναι στρωμένη με άμμο, και υπάρχουν διάφορα σκαλάκια από τα οποία μπορείτε να κατεβείτε σε αυτή.

Παραλία Ρωμανός

Στο χωριό Ρωμανός υπάρχει μία όμορφη εκτεταμένη παραλία. Αποτελείται από ψιλή άμμο και διαθέτει διάφορα σκιερά μέρη. Πάνω από την παραλία υπάρχει αρκετός χώρος για παρκάρισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ